Homemate får nu åbnet døren til at kunne få sine måltider ud til endnu flere danskere. I et samarbejde med Lagkagehuset får Homemate fire af sine måltider ud i seks af bagerkædens butikker. Det skriver Lagkagehuset i en pressemeddelelse, ifølge FødevareWatch.dk.

Hos Homemate er der glæde over at lande, hvad selskabet kalder en næsten perfekt samarbejdspartner.

”Lagkagehuset var fra starten nr. 1 på ønskelisten over mulige samarbejdspartnere, og vi glæder os over, at tiltrækningen var gensidig. Vi er noget nær et perfekt match, når vi taler om kvalitet og tilgang til service,” siger adm. direktør i Homemate Niels Andreæ i pressemeddelelsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

"Grøn" afgift: Bæredygtig tallerken bliver næsten dobbelt så dyr

Brandbeskat plastikbestik, -kopper, -tallerkener - og brug pengene på mere velfærd. Det var den bæredygtige plan, da regeringen kort før jul tredoblede afgiften på den type af engangsservice, som de fleste af os bruger, når vi køber en hurtig kop kaffe i byen - eller serverer fastfood og takeaway for familien. Men på trods af de gode intentioner har regeringen skabt en grøn afgift, der i mange tilfælde rammer de bæredygtige og grønne alternativer hårdere en plastikservicen, skriver Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne