Da kapitalfonden IK Investment Partners opkøbte fusionerede Løgismose Meyers i 2015, ventede man fra start at kunne hente store synergieffekter ved at lægge de to succesfulde forretninger sammen til én, skriver FødevareWatch.dk.

På fire år er det dog langt fra lykkedes, og det fusionerede selskab har samlet genereret et underskud på 150 mio. kr. – fredag blev koncernens 2018-regnskab offentliggjort, og det viste endnu et underskud på 45 mio. kr.

Men det skal være slut nu. Ledelsen har besluttet at splitte de to forretninger op.

"Vi vil separere de to virksomheder, så vi driver Løgismose på den ene side og Meyers på den anden side som to uafhængige forretninger," siger Per Harkjær, bestyrelsesformand i Løgismose Meyers, til FødevareWatch.

Har du fået læst?

Kokkelandsholdet skifter navn

I forbindelse med at Kokkelandsholdet optræder ved OL, ændrer Kokkelandsholdet navn til Dansk Gastronomisk Union og får nyt logo, skriver Food Supply.

Han bygger hoteller, der ikke ligner de andre

Når Søren Brøchner-Mortensen kører gennem København eller en af de største danske byer, hænder det, at han pludselig bremser op, parkerer og stiger ud af bilen. Det sker, når han får øje på en interessant bygning, der er til salg eller står tom. Så går han en runde og vurderer, om bygningen kan omdannes til et hotel, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne