Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nanna Elmely sad i et godt job som mediegrafiker, men hun havde længe haft en drøm om at åbne café, og den skulle være vegansk, skriver Jyllands-Posten.
”Jeg kunne se, at der ikke var et særligt stort udbud af plantebaseret mad i Aarhus. København har mange flere muligheder, så da jeg så det ledige lokale i Latinerkvarteret, tog jeg springet,” fortæller Nanna Elmely.
Hun er selv 100 pct. veganer i dag, en omstilling, der begyndte i 2014. I stedet for at prædike dyrevelfærd, klima og helse vil hun hellere vise, at plantebaseret mad kan være lige så lækker som traditionel mad.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024