Den vestjyske gourmetkok Kristian Corrells læremester var imod hakkeorden og to-do-lister. Han oplevede frie rammer og tillid. Han har derfor ikke blot lært at få det bedste frem i råvarer, men også i mennesker - og dét har på blot to år ført til succes for Høfde4, lyder det i en pressemeddelelse ifølge JV.dk.

”Havde min chef råbt og skreget af mig som kokkeelev, havde jeg nok selv gjort det samme den dag i dag, men det gør jeg ikke. Mit personale skal se mig som én af dem. Derfor skal jeg gå forrest og vise dem vejen - ikke gå bagved og sparke dem, siger Kristian Corell, som i dag er køkkenchef på det dansk-fransk brasserie Høfde4 i Blåvand ved Vesterhavet.

Spisestedet, der ligger på Danmarks første og eneste seksstjernede camping- og ferieresort, Hvidbjerg Strand Feriepark, fejrer to års fødselsdag her i juni - og Kristian Corell har siden første dag haft til opgave at glæde smagsløgene hos forventningsfulde gæster.

Har du fået læst?

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne