Odenseanerne har givet Burger Shack en varm velkomst med 15.000 burger-menuer langet over disken på blot fire uger, skriver MigOgOdense.dk.

“Det er altid spændende at åbne i en ny by, men vi var ekstra spændte på Odense. Vi har i lidt over et år arbejdet på at finde den perfekte lokation og har kunnet følge med i udviklingen, hvor den ene burgerbar efter den anden meldte deres ankomst. Vi er dog helt vildt taknemmelige for den fantastiske modtagelse,” siger Christoffer No, direktør i Burger Shack Danmark.

Derfor er Burger Shack allerede klar til at åbne restaurant nummer to i Odense. Her slår man dørene op på fredag d. 1. marts.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne