Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Odenseanerne har givet Burger Shack en varm velkomst med 15.000 burger-menuer langet over disken på blot fire uger, skriver MigOgOdense.dk.
“Det er altid spændende at åbne i en ny by, men vi var ekstra spændte på Odense. Vi har i lidt over et år arbejdet på at finde den perfekte lokation og har kunnet følge med i udviklingen, hvor den ene burgerbar efter den anden meldte deres ankomst. Vi er dog helt vildt taknemmelige for den fantastiske modtagelse,” siger Christoffer No, direktør i Burger Shack Danmark.
Derfor er Burger Shack allerede klar til at åbne restaurant nummer to i Odense. Her slår man dørene op på fredag d. 1. marts.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025