Kiin Kiin åbner snart deres første restaurant i Aarhus. I længere tid har folkene bag Kiin Kiin været ved at gøre deres nye restaurant klar. Det er altså en af Københavns helt store spillere, der nu endelig kommer til Aarhus, skriver AarhusUpdate.dk.

”Vi kommer ikke over og laver en ny michelin-restaurant. Vi kommer over med en bred pakke, hvor alle kan være med. Det der adskiller os fra mange andre asiatiske restauranter er, at vi laver alt vores mad fra bunden, og det gør det til en helt anden oplevelse at spise ved os.” siger Henrik Yde.

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne