Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

’Skærehallerne’ hedder de gamle slagterilokaler på ZBC i Roskilde. I dag står de delvis tomme, men i fremtiden skal de huse en madlegeplads med blandt andet mølleri, mosteri og pølsemageri, hvis det står til Madkulturen og ZBC (Zealand Business College).

På torsdag bliver ønskesedlen til Skærehallerne skærpet, når repræsentanter fra alle sider af bordet mødes i Roskilde.

”Vi skal have flere unge til at interessere sig for fødevarebranchen. Flere, der vil stå op i morgen og være de nye dygtige. Det momentum, som dele af den danske fødevarebranche oplever lige nu, skal fortsætte og allerhelst udbygges. Her er Skærehallerne en del af løsningen”, forklarer Judith Kyst, der er direktør i Madkulturen, der hører under Miljø- og fødevareministeriet, og som er sat i verden for at holde hånden under den danske madkultur.

Almindelige ansættelsesretlige principper gælder også ved brug af AI

Flere virksomheder bruger kunstig intelligens i rekruttering og HR, men det fritager dem ikke for at overholde gældende ansættelsesretlige principper, persondata og regler mod diskrimination. Med EU’s nye AI-forordning følger desuden en række skærpede pligter, som træder i kraft fra 2025 og 2026.

Log ind