Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2017 trakterede Madkastellet mere end 70.000 gæster - alene til events. 2018 tegner til at blive et lige så travlt år. Til at styre slagets gang er Jaakko Holopainen netop ansat som ny køkkenchef. Jaakko har mere end 25 års brancheerfaring, senest fra en stilling som Catering Executive hos Mærsk. Rasmus Pors, stifter og partner i Madkastellet, siger:
”Jaakko har solid erfaring - fra startups og fine dining til kæderestauranter og kantiner - og passer perfekt til vores sammensatte forretning. Vi laver arrangementer på egne venues, men rykker lige så tit ud til andre lokationer. Jaakko er hyret for at sikre, at vi til stadighed leverer den kvalitet og service, vi er kendt for, og for at gøre os endnu skarpere på det, vi er gode til.”
Jaakko fik sin ilddåb få dage efter han startede på posten. Her skulle han bespise 3.000 gæster fordelt på ni arrangementer på lige så mange steder - alle med forskellige menuer. Han siger:
”Det var som at drive flere store a la carte restauranter på én aften, og jeg nød at opleve, hvordan teamet leverede,” og fortsætter:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025