Den spirende konflikt mellem en række restauranter uden overenskomst i Tivoli Food Hall og 3F København er nu midlertidigt parkeret.

”Vi havde et møde med stadeholderne tirsdag aften hos arbejdsgiverforeningen HORESTA. Her blev det aftalt, at vi skal forhandle om en overenskomst eller en aftale i januar eller februar. Vi har derfor sat konflikten på stand by indtil videre”, siger Bjarne Høpner, formand for 3F København.

Læs hele historien på Avisen.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Dansk Erhverv vil sammen med HORESTA forhandle overenskomst

Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv, medgiver, at den overenskomst som Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) indgik fra 1. november på hotel- og restaurationsbranchens område reelt er en kopi af den eksisterende overenskomst mellem Horesta og 3F Privat Service, Hotel & Restauration til Standby.dk.

HORESTA kritiserer overenskomst fra Dansk Erhverv og 3F

Fremover vil der være to landsoverenskomster på hotel- og restaurationsområdet, hos Dansk Erhverv og HORESTA. Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) har indgået overenskomster på hotel- og restaurationsbranchens område med ikrafttræden 1. november. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne