Den spirende konflikt mellem en række restauranter uden overenskomst i Tivoli Food Hall og 3F København er nu midlertidigt parkeret.

”Vi havde et møde med stadeholderne tirsdag aften hos arbejdsgiverforeningen HORESTA. Her blev det aftalt, at vi skal forhandle om en overenskomst eller en aftale i januar eller februar. Vi har derfor sat konflikten på stand by indtil videre”, siger Bjarne Høpner, formand for 3F København.

Læs hele historien på Avisen.dk.

Har du fået læst?

93.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2019

Den typiske medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2019 fået 93.000 kr. ekstra ind på pensionskontoen. En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 431.000 kr., kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2019 er vokset til 524.000 kr.

Politikere vil slå hårdt ned på svindel med beløbsordning

Der skal sættes en stopper for underbetaling og udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft i Danmark. Det er meldingen fra Christiansborg, hvor et flertal i Folketinget ser positivt på 3F og HORESTAs til virksomheder, der benytter sig af illegal arbejdskraft eller svindler med beløbsordningen.

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne