Den længe ventede nedsættelse af beløbsgrænsen var blandt de glædelige nyheder i den redegørelse, som statsministeren har givet til Folketingets partier.

Helt konkret blev der fremlagt et katalog over lovforslag, som forventes fremsat inden vinterferien. Et tilsvarende forslag om sænkelse af beløbsordningen blev fremsat og nedstemt i foråret 2022. Denne gang skulle den dog være god nok, da flertallet må antages af være sikret på forhånd med den nye regeringskonstellation.

Hvis processen i foråret 2022 er en rettesnor for tidshorisonten denne gang, er det et meget godt bud, at nedsættelsen træder i kraft i løbet af det sene forår, og senest 1. juli. Det ved vi meget mere om, når det endelig forslag er fremsat - som nævnt forventeligt inden vinterferien.

Medlemmer som er i en aktuel rekrutteringsproces skal derfor have for øje, at en væsentlig reduktion af lønkravet venter lige om hjørnet. 

Jobmesse i HimmerLand var en succes

HimmerLands gæster er normalt ude efter lækker gastronomi, til konference eller på spaophold, men søndag eftermiddag mellem 14-16 var der også gæster, som kom af en helt anden årsag. For anden gang i historien kunne HR Business Partner Pia Søgaard, og godt 14 kollegaer fra HimmerLands mange forskellige områder, nemlig slå dørene op til jobmesse i HimmerLand.

Log ind