Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) viser, at 37 pct. af alle jobopslag i hotel- og restaurantbranchen i Nordjylland enten ender helt uden en ny medarbejder til den ledige stilling, eller at virksomhederne må vælge en anden profil end den, de søgte. Det skriver Nordjyske.dk.
Tallene fra STAR viser også, at mere end to ud af tre hoteller og restauranter er nødt til at takke nej til at omsætte mere, fordi de ikke har personale nok til at løfte opgaverne. Det kender restaurant Vestvendt i Tranum alt til. Her fortæller den 34-årige indehaver, Jacob Devantier Severinsen, at virksomheden sagtens kunne sælge mere til turister og lokale i alle ugens dage, men at det pt. ikke er muligt, fordi han mangler mindst én kok og en ekstra hjælper i køkkenet.
“Jeg går selvfølgelig glip af penge, men mit mål er ikke at tjene styrtende på det her, men det vil da være fedt, hvis det kan løbe rundt året rundt, og jeg også kan få en lille løn selv”, siger Jacob Devantier Severinsen.
Læs hele historien på Nordjyske.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025