Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mens forslaget om at begrænse udeservering i hverdagene på københavnske restauranter er sendt i høring fortsætter aktører i restaurationsbranchen med at melde sig i debatten. 

Blandt andre restauratøren bag Granola og Italo Thai, Jacob Kampp Berliner. Han mener, at man skaber ”tre Jomfru Ane Gader” ved at dele byen op i tre ”partyzoner” og begrænse udeserveringen i resten af byen. Det skriver Børsen.

I HORESTA slår kommerciel direktør, Jeppe Møller-Herskind på, at man med forslaget både koster restauranterne omsætning, ligesom man udviser meget lidt tiltro til gæsterne: 

”Når du går ud og spiser onsdag aften, er det ikke for at holde fest. Alligevel er det netop på hverdagene, at man vil lukke tidligere ned for udeservering. Det handler om voksne mennesker, der sidder udenfor på en restaurant og nyder et måltid mad, men tilhængerne får det til at lyde som om, det er ren Sunny Beach,” siger Jeppe Møller-Herskind til Børsen.

Læs hele historien på borsen.dk (kræver login)

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind