Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med en far der var kok, en familie, der drev et hotel i Sønderjylland, og en start på et arbejdsliv som opvasker, tjener og sidenhen kokkelev, har det måske stået skrevet i stjernerne, at 41-årige Brian Mark Hansen fra Vesterbro i København, skulle blive til noget inden for kokkeverdenen, skriver TV2 Kosmopol.
I hvert fald skal han nu repræsentere Danmark til verdensmesterskabet for kokke – en konkurrence, der går under navnet Bocuse d’Or, og som Danmark tidligere har vundet både bronze, sølv og guld ved.
Derfor betyder det også alverden for Brian Mark Hansen, at han nu skal kæmpe blandt verdens bedste, når konkurrencen løber af stablen mandag klokken 08.00.
”For mig er Bocuse d’Or en drøm. Det er det ypperste. Hvis man vil konkurrere blandt de bedste i mit fag, er det der, man skal være. Det er verdens største kokkekonkurrence,” siger Brian Mark Hansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025