Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske – og især den københavnske – madscene er under heftig beskydning i en artikel fra Financial Times, men Berlingskes mangeårige madanmelder og redaktør på mad- og vinområdet Søren Frank synes ikke, at det er så sort/hvidt, som mediet fremstiller det, skriver BT.dk.
Han mener, at den samme kritiske artikel kunne laves i mange andre storbyer – eksempelvis London, hvor Financial Times har hjemme. Han forstår dog godt, hvorfor de har valgt at gå i flæsket på København, da det er her, verdens bedste og næstbedste restaurant for tiden skal findes.
”Det, jeg hører og oplever er, at vi (Danmark, red.) faktisk er længere fremme med at forbedre arbejdsmiljøet, end de er mange andre steder,” siger Søren Frank.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025