Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Domestic har som noget helt nyt i 2021 åbnet domestic. Lab på Aarhus Havn. Formålet med domestic. Lab skal være med til at styrke restaurantens bæredygtige profil og være et rum for udvikling og forskning af nye smage, skriver SmagAarhus.dk.

Fermentering har været en af de vigtigste ingredienser i restaurantens eksperimenter og var det også før åbningen af domestic. Lab. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse og medejer og tidligere køkkenchef Morten Rastad er blevet fuldtids fermenteringschef.

Lige fra starten har fermentering været grundstenen i vores sæsonprægede og bæredygtige køkkenfilosofi på domestic. Processerne giver maden kant og nye alternative produkter, men det vigtigste har altid været smagen. Det har altid handlet om smag for os,” siger Morten Rastad i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind