Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.
”Sommeren har været begunstiget af mange besøgende og turister. Og qua vi lige er åbnet, skal folk også se, hvad vi er for en størrelse”, fortæller restaurantchef Jannie Jeppsen.
Madklubben har i alt 17 spisesteder, der hver især har et gastronomisk spænd lige fra Sydstaternes køkken til Mellemøstens spisekammer. Selv om hver restaurant har sit eget særpræg, er de fælles om et manifest. I Madklubben i Esbjerg står det skrevet på en stor, sort tavle: God mad til fornuftige priser er omdrejningspunktet, så alle har råd til at gå ud.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025