Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lucifer er en helt ny restaurant i København. Det er den tidligere ikoniske Umami i Store Kongensgade, der er blevet omdannet til djævlens værk, skriver MigOgKbh.dk.

Bagmanden bag Lucifer er Morten Angelo og står også bag en anden lystens hule, nemlig natbar/restauranten Lusso lige rundt hjørnet i Hovedvagtsgade.

I køkkendet styrer køkkenchef David da Silva ilden. Han har sri lankanske bånd, tidligere Kong Hans kok, inden han tog bistro-segmentet med storm med sin Davids Bistro på Østerbo, som lukkede for nogle år siden, og han startede sit firma med krydderier fra hans families fødeø – Sri Lanka.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind