I bestræbelserne på at rykke et afgørende skridt nærmere ambitionen om at få Københavns Lufthavn skubbet op i den absolutte top over største lufthavne i Europa foretager adm. dir. Thomas Woldbye nu det afgørende træk med en helt ny terminalbygning. Bygningen er en hel ny udvidelse af lufthavnen, der i forvejen har oplevet et gevaldigt vokseværk de seneste fem år. Det skriver Berlingske.

”Det nye byggeri bliver krumtappen i hele vores udvidelse. Og det er den største enkelte satsning i hele planen,” siger direktøren.

Den nye terminalbygning bliver den største udbygning af lufthavnen i årtier og vil gøre lufthavnen klar til at kunne håndtere de 40 millioner passagerer om året, forklarer Thomas Woldbye.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne