Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden Jonas Harboe Frederiksen var 17 år, har stort set alt drejet sig om mad – og nu er hans passion, arbejdsomhed og høje faglige niveau blevet belønnet med tildelingen af Oluf Brønnums Fonds Talentpris og 50.000 kr.
Foruden Jonas Harboe Frederiksen var yderligere fem nyuddannede kokke fra erhvervsskolerne i København, Hillerød og Slagelse nominerede til prisen, som blev overrakt af undervisningsminister Merete Riisager på Hotel & Restaurantskolen i København.
Jonas Harboe Frederiksen har stået i lære på Restaurant Palægade i København og er netop vendt hjem efter tre måneder i Paris, hvor han har arbejdet på Restaurant Copenhague.
Oluf Brønnums Fond ønsker ifølge Anders Brønnum-Schou, der er bestyrelsesmedlem i Oluf Brønnums Fond og administrerende direktør/CEO hos Oluf Brønnum & Co. A/S med denne talentpris at sætte fokus på de håndværksmæssige uddannelser - og i særdeleshed kokkefaget.
”Fonden håber på at øge opmærksomheden omkring kokkefaget og få flere til at søge denne vej ift. uddannelse. Den gode madoplevelse kræver dygtige kokke - og de er en mangelvare pt. Den udvikling skal vendes, så Danmark kan fastholde sin position som gastronomisk magtcenter, og vi som gæster også fremover har noget at se frem til, hvad enten vi besøger en restaurant, et hotel eller en kantine. Og den opgave vil vi gerne give vores beskedne bidrag til,” siger Anders Brønnum-Schou, der ønsker Jonas Harboe Frederiksen stort tillykke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025