Nu kan eleverne på Kold College snart eksperimentere på nye måder, fortæller underviser Morten Christensen i en artikel i Smag for Livet.

”Gastrolaboratorier er der endnu ikke så mange af på erhvervsskolerne, hverken i Danmark eller andre steder i verden. Historisk set er undervisning i videnskaben bag mad og madlavning nemlig noget, der er foregået på. universiteter. Men nu er tiden moden for at fremme et tættere samarbejde mellem de håndværksmæssige og videnskabelige uddannelser”.

Det forventes at GastroLab på Kold indvies ultimo juni 2019 og at der vil blive tilknyttet en lærer fra Kold til GastroLab.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne