Nu kan eleverne på Kold College snart eksperimentere på nye måder, fortæller underviser Morten Christensen i en artikel i Smag for Livet.

”Gastrolaboratorier er der endnu ikke så mange af på erhvervsskolerne, hverken i Danmark eller andre steder i verden. Historisk set er undervisning i videnskaben bag mad og madlavning nemlig noget, der er foregået på. universiteter. Men nu er tiden moden for at fremme et tættere samarbejde mellem de håndværksmæssige og videnskabelige uddannelser”.

Det forventes at GastroLab på Kold indvies ultimo juni 2019 og at der vil blive tilknyttet en lærer fra Kold til GastroLab.

Læs hele historien her.

Digitalt spilunivers skal give unge et nyt og anderledes indblik i branchen

I disse uger afprøver de første folkeskoleelever et nyudviklet, digitalt karrierespil, der er en del af Hospitality Career-projektet, som HORESTA og 3F står bag. Ambitionen er at nå ud til eleverne i 7. klasse og præsentere dem for de mange muligheder, der er ved at tage en uddannelse i hotel- og restaurantbranchen.

Køkkenchef på Ruths vandt Årets Ret

En ret med ål, foie gras og vildt gav Jack Cramer sejren, da han og holdet fra Ruths Hotel var taget til København for at dyste mod de bedste danske restauranter om Årets Ret, skriver Nordjyske.

Log ind