Noma er storfavorit til igen at blive verdens bedste restaurant, når restauranternes verdensrangliste, Worlds 50 Best Restaurants, bliver offentliggjort tirsdag eftermiddag i Singapore, skriver Berlingske.

Favoritværdigheden skyldes, at åbningen af det nye Noma 2.0 på Refshalevej har skabt ny interesse omkring restauranten, der som bekendt toppede listen i 2010, 2011, 2012 og 2014.

En tungtvejende årsag til Nomas favoritstatus er, at det fra i år kun har været muligt at stemme på restauranter, som ikke har vundet før. Jurymedlemmerne har altså ikke kunnet stemme på Nomas hårdeste konkurrenter.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne