Noma er storfavorit til igen at blive verdens bedste restaurant, når restauranternes verdensrangliste, Worlds 50 Best Restaurants, bliver offentliggjort tirsdag eftermiddag i Singapore, skriver Berlingske.

Favoritværdigheden skyldes, at åbningen af det nye Noma 2.0 på Refshalevej har skabt ny interesse omkring restauranten, der som bekendt toppede listen i 2010, 2011, 2012 og 2014.

En tungtvejende årsag til Nomas favoritstatus er, at det fra i år kun har været muligt at stemme på restauranter, som ikke har vundet før. Jurymedlemmerne har altså ikke kunnet stemme på Nomas hårdeste konkurrenter.

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne