Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Værten Allan Jylov tager imod med et smil på Henne Mølle Å Badehotel med et ægte jysk håndtryk. I februar blev han ansat som ny leder, et job skræddersyet til en mand med hans kvalifikationer, skriver Fyens.dk.
Som nyuddannet i Haderslev for mange herrens år siden tog Allan, som alle håbefulde kokke, til København og turnerede rundt på de store hoteller. Efter to år på Avila Beach Hotel på Curacao - de Nederlandske Antiller - kom han tilbage til Danmark og overtog forpagtningen af Restaurant Herregårdskælderen i Sønderskov. Senere forpagtede han Hotel Baltic på Als og åbnede Bryggeriet i Sønderborg. Men så skulle der ske noget nyt.
”For et par år siden besluttede jeg mig for at sadle om. Jeg ville gerne tilbage til det med at beholde gæsten lidt længere end lige til en kold øl og et dejligt stykke smørrebrød. Jeg satte en salgsproces i gang og fandt en køber, men hvad skulle jeg så? Jeg så, at man søgte en til stillingen her, søgte den og landede jobbet. Stille og roligt er stedet her krøbet fuldstændig ind under huden på mig. Det er et lækkert sted, som falder godt i spænd med min livsfilosofi om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025