Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Max Krog og Nikolai Therkelsen er idémændene og lederne i kantinevirksomheden Jeres Marketenderi i Hellerup. Virksomheden startede sidste år og oplever allerede stor efterspørgsel på deres løsninger inden for kantine, catering og mødeforplejning m.m.

”En kantine skal drives som en god restaurant med fuldt hus hver dag. Den store forskel er dog, at det er de samme gæster som bespises hver dag, året rundt i kantinen. Mange spisere har mange forskellige behov, og derfor forsøger vi at skabe en udvikling og en variation, hvor de spisende oplever, at der er faglærte kokke tilstede med passion og stolthed for deres håndværk”, fortæller Max Krog.

Max Krog har en fortid ved blandt andet Kokkeriet, Kiin Kiin, Aamanns, Madklubben og Madkastellet. Nikolai har blandt andet været på Skt. Petri i København og Café Norden.

”Vi tror på, at kantinens ultimative formål er at glæde så mange medarbejdere som overhoved muligt. Vi benytter os af brugerundersøgelser og spørgeskemaer, som kan hjælpe os til at skræddersy kantinens indhold og form”, lyder det fra Max Krog.

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Log ind