Max Krog og Nikolai Therkelsen er idémændene og lederne i kantinevirksomheden Jeres Marketenderi i Hellerup. Virksomheden startede sidste år og oplever allerede stor efterspørgsel på deres løsninger inden for kantine, catering og mødeforplejning m.m.

”En kantine skal drives som en god restaurant med fuldt hus hver dag. Den store forskel er dog, at det er de samme gæster som bespises hver dag, året rundt i kantinen. Mange spisere har mange forskellige behov, og derfor forsøger vi at skabe en udvikling og en variation, hvor de spisende oplever, at der er faglærte kokke tilstede med passion og stolthed for deres håndværk”, fortæller Max Krog.

Max Krog har en fortid ved blandt andet Kokkeriet, Kiin Kiin, Aamanns, Madklubben og Madkastellet. Nikolai har blandt andet været på Skt. Petri i København og Café Norden.

”Vi tror på, at kantinens ultimative formål er at glæde så mange medarbejdere som overhoved muligt. Vi benytter os af brugerundersøgelser og spørgeskemaer, som kan hjælpe os til at skræddersy kantinens indhold og form”, lyder det fra Max Krog.

Nu kan du indstille til årets store fødevarepriser

De store køkkener, der hver dag laver mad til rigtig mange, kan vinde Kantineprisen eller kØkkenprisen, og landets bedste butikker har mulighed for at løbe med Slagterprisen, Mejeriprisen eller Frugt- og grøntprisen. Der er nu åbnet for indstillinger.

Ungdomsvenners cateringvirksomhed lander overskud på 5 millioner

Siden etableringen i 2015 er det kun gået opad for Gaudium Catering, der blev stiftet af ungdomsvennerne Nickolai Dalvang og Nick Manhart Christensen. Til Finans.dk oplyser Nickolai Dalvang, at årets resultat i 2019 bliver på 5 mio. kr. Det kommer efter et 2018 med et overskud på ca. 2 mio. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne