Hvert år på denne tid valfarter rigtig mange mennesker til Bornholm. Nogle gør det for at deltage i Folkemødet, mens andre tager af sted for at overvære en af Danmarks største kokkekonkurrencer. Hele den kommende weekend er nemlig centreret omkring kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”. Her dyster fire topkokke mod hinanden om at lave den bedste forret og den bedste hovedret, skriver Copenhagenfood.dk.

Deltagerne i år er Dak Wichangoen (Restaurant Kiin Kiin -og vinder 2018), Annika Madsen (Restaurant Roxie), Claus Henriksen (Dragsholm Slot) og Gabriel Hedlund (Vollmers).

Og som om det ikke var nok, så er der også en dessertkonkurrence. Her er det Brian Mark (Søllerød Kro og vinder i 2018), Daniel Kruse (Det Røde Pakhus) og Mikael Munk (MeMu), der skal konkurrere.

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne