Hvert år på denne tid valfarter rigtig mange mennesker til Bornholm. Nogle gør det for at deltage i Folkemødet, mens andre tager af sted for at overvære en af Danmarks største kokkekonkurrencer. Hele den kommende weekend er nemlig centreret omkring kokkekonkurrencen ”Sol over Gudhjem”. Her dyster fire topkokke mod hinanden om at lave den bedste forret og den bedste hovedret, skriver Copenhagenfood.dk.

Deltagerne i år er Dak Wichangoen (Restaurant Kiin Kiin -og vinder 2018), Annika Madsen (Restaurant Roxie), Claus Henriksen (Dragsholm Slot) og Gabriel Hedlund (Vollmers).

Og som om det ikke var nok, så er der også en dessertkonkurrence. Her er det Brian Mark (Søllerød Kro og vinder i 2018), Daniel Kruse (Det Røde Pakhus) og Mikael Munk (MeMu), der skal konkurrere.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne