Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det bliver en række af landets dygtigste kokke, der skal dyste mod hinanden om at blive den bedste fortolker af fynske råvarer til Schiøtzprisen 2019.

De to foregående års vinder Stefano Foschi skal igen forsøge at forsvare titlen. Og det ser ud til at han får kamp til stregen, når han skal konkurrere mod Rasmus Bermann fra Alchemist, Rune Sørensen fra Restaurant Hærværk, Bjarke Jeppesen fra Hotel Hesselet og Emil Rask Bahr fra Sdr. Bjert Kro.

“Det er fedt at se, hvordan Schiøtzprisen er gået fra at være en lokal konkurrence for fynske restauranter til at være en ambitiøs konkurrence på nationalt plan, hvor dygtige kokke hylder det fynske terroir og de fantastiske fynske råvarer. Og selvom konkurrencen bliver mere og mere intens, så går jeg selvfølgelig efter at vinde for 3. år i træk”, siger Stefano Foschi fra Restaurant Fynboen.

Mere information om Schiøtzprisen kan findes her.

McDonald's restauranter fik overskud

Manden i front for 11 danske McDonald's restauranter havde i sommer flere end 1000 ansatte på lønningslisten. Fire nye lokationer er i porteføljen, og kunderne strømmer til fra nær og fjern.

Log ind