Da selskabet bag den kendte luksus-bøfkæde Mash for et år siden offentliggjorde et regnskab for 2017 med et tab på 4,3 mio. kr. på bundlinjen, gjorde ledelsen det klart, at resultatet var utilfredsstillende, og at man forventede "en klar forbedring af resultatet for 2018", skriver Børsen.

Sådan er det ikke just gået – tværtimod. Underskuddet i Copenhagen Concepts, der indeholder alle Mash-restauranterne, er i stedet blevet næsten femdoblet til et minus på 20 mio. kr. i 2018. Det viser det nyligt offentliggjort regnskab for 2018 fra bøfkoncernen.

"2018 var frem for alt kendetegnet ved en historisk varm sommer, som også satte sit præg på året, der samlet endte under det forventede," skriver direktionen bestående af stifter, direktør og hovedejer Jesper Boelskifte samt økonomidirektør Stig Bergstrøm.

Derudover er de røde tal ekstraordinært påvirket af en afskrivning på 13,3 mio. kr. i selskabets restaurant i Londons Soho-kvarter.

Læs hele historien her.

Overskud i selskabet bag Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels var også i 2019 en god forretning for ægteparret Sandra og Marc Weinert, der åbnede deres første hotel for over 20 år siden. Det skriver Finans.dk.

HORESTA: ”Michelin-restauranterne er af stor betydning”

De sidste år har Michelin-restauranterne oplevet en rivende udvikling i omsætningen. I 2018 havde alle de danske Michelin-restauranter en omsætning på mellem 300-400 millioner kroner, viser en opgørelse fra HORESTA, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne