Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alle snakker om bæredygtighed. Men er det bare varm luft at snakke om bæredygtige turistdestinationer? Er turisterne og vi selv overhovedet interesserede i, om turistmålet er bæredygtigt, og hvordan bliver f.eks. Bornholm selv et bæredygtigt turistmål, og er der penge i at være det? Det havde Destination Bornholm til debat på Folkemødet, skriver Bornholms Tidende.
Hvad er overhovedet bæredygtigt?
”Bæredygtighed kan forstås på mange måder. Turismen bidrager til jobskabelse og vækst - og dermed en økonomisk bæredygtighed, men turismen skal også have respekt for det lokalsamfund, den er i”, lød det fra Kirsten Munch Andersen, politisk direktør i HORESTA.
Hun fremhævede blandt andet ordninger som Green Key for hoteller, og en ny ordning, Green Restaurants, er på vej.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025