Newgard Development Group har annonceret, at de vil åbne et lejlighedstårn i Miami med 400 lejligheder, der er lavet til at blive udlejet af beboerne. Det nye kompleks vil blive drevet af Natiivo, og ligesom et andet projekt i Miami og Austin vil de være ”Powered by Airbnb”, som er Airbnbs konsulenthus for nybyggerier, skriver Forbes.com.

Det første Natiivo-projekt åbner i Austin i 2021 med 249 lejligheder, og beboerne vil blive opfordret til at leje deres boliger ud, når de ikke er i byen. Natiivo tager 25 pct. oven i de 3 pct. som Airbnb tager for hver udlejning.

Bygningerne vil inkludere fællesarealer til arbejde, hotellignende mad- og drikkeløsninger, og lejlighederne kan købes møblerede. I lejlighederne vil der også være skabe med lås på, som ejerne kan bruge til at gemme personlige ejendele inden deres udlejninger.

Projektet i Miami får 604 værelser og åbner i midten af 2022.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne