Den store amerikanske TV-station, CNN, bringer på sin travel-hjemmeside en liste over 12 af verdens klassiske storbyer med ”mange steder, hvor man kan tage en dukkert og ryste varmen af sig sammen med de lokale".

København bliver nævnt som nummer et, skriver Standby.dk. Artiklen på CNN.com/travel noterer:

”København er en by omgivet af vand, København er en glæde for svømmere navnlig ved midsommer, når vinteren er et fjernt minde.”

Blandt svømmestederne i København nævnes Amager Strandpark, Amager Beach Park, med sit sand på den to kilometer lange kunstige ø med en rolig lagune, der blandt andet er perfekt til at padle.

Bornholm: Største antal overnatninger siden 90'erne

12,6 pct. flere overnatninger på Bornholm i 2019 i forhold til 2018 gør Bornholm til en af landets absolutte højdespringere blandt alle kommuner. Det oplyser Destination Bornholm med udgangspunkt i tal fra Danmarks Statistik og CRT, skriver TV2 Bornholm.

Tivoli styrker den digitale kundeoplevelse med mobilbetaling

Som en af de første forlystelsesparker i verden har Tivoli gjort mobile betalinger til en integreret del af gæsteoplevelsen. Det er sket ved at indbygge næsten alle MobilePays forskellige erhvervsløsninger i Tivolis betalingssituationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne