Der var engang man knap runde et hjørne eller skrå igennem en sidegade uden at passere et ’rottehul’ på Vesterbro, men siden byfornyelsen gik i gang i midten af 1990’erne er mange af dem lukket. I bogen ”Bodega Blues” fortælles historierne fra de brune værtshuse i bydelen.

Forfatteren Henrik List tager læserne med på en slingrende, men grundigt researchet pilgrimsvandring fra det ene kultklassiske værtshus til det næste.

Har du fået læst?

Legendarisk spillested fylder 30 i år

For 30 år siden åbnede spillestedet Rust i København lidt tilfældigt, fordi en gruppe venstreorienterede unge syntes, der manglede et alternativ til byens andre steder. I dag er Rust en etableret klub og spillested på Nørrebro, skriver Politiken.

Kendt bar står til lukning: HORESTA var lovet bevillingsændring ikke ville ramme eksisterende virksomheder

Billy Booze i København By havde først glemt at forny sin natbevilling, der udløb uden at nogen – myndigheder eller baren selv – lagde mærke til det. Da fejlen blev opdaget, ansøgte Billy Booze straks om at få bevillingen tilbage, så natklubben kunne fortsætte som tidligere, skriver TV2 Lorry. Men det var ikke nok, og virksomheden har fået afslag på ansøgningen om natbevilling.

Kommune kan lukke kendt københavnsk natklub

Københavns Kommune har for et par år siden valgt, at der som udgangspunkt ikke længere skal gives tilladelse til at åbne nye nattelivsvirksomheder i indre by. Målet var mere ro i indre by og en større spredning af nattelivsvirksomhederne. Men eksisterende virksomheder blev lovet, at kommunen ikke ville fjerne deres forretningsgrundlag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne