Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest velsmagende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.
Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation of Denmark.
Deltagerholdene består af to kokkeelever og en tjenerelev og indstilles af faglærerne på de respektive skoler.
Konkurrencen afholdes tirsdag den 22. oktober 2019. Konkurrencen foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.
Den ansvarlige faglærer på den respektive skole tilmelder et hold. Tilmelding sker ved indsendelse af deltagernes navn, telefonnummer, e-mail, uddannelsessted og arbejds-plads. Tilmeldingen sendes til sekretariatet for Team Gastronomi Danmark: [email protected].
Der er tilmeldingsfrist fredag den 13. september 2019 kl. 12.00.
For yderligere spørgsmål: Thomas Stig Jørgensen (controller) – [email protected]
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025