Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels­magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation of Denmark.

Deltagerholdene består af to kokkeelever og en tjenerelev og indstilles af faglærerne på de respektive skoler.

Konkurrencen afholdes tirsdag den 22. oktober 2019. Konkurrencen foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Den ansvarlige faglærer på den respektive skole tilmelder et hold. Tilmelding sker ved indsendelse af deltagernes navn, telefonnummer, e-mail, uddannelsessted og arbejds-plads. Tilmeldingen sendes til sekretariatet for Team Gastronomi Danmark: [email protected].

Der er tilmeldingsfrist fredag den 13. september 2019 kl. 12.00.

For yderligere spørgsmål: Thomas Stig Jørgensen (controller) – [email protected]

SENESTE NYHEDSBREV

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

Log ind