Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels­magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation of Denmark.

Deltagerholdene består af to kokkeelever og en tjenerelev og indstilles af faglærerne på de respektive skoler.

Konkurrencen afholdes tirsdag den 22. oktober 2019. Konkurrencen foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Den ansvarlige faglærer på den respektive skole tilmelder et hold. Tilmelding sker ved indsendelse af deltagernes navn, telefonnummer, e-mail, uddannelsessted og arbejds-plads. Tilmeldingen sendes til sekretariatet for Team Gastronomi Danmark: [email protected].

Der er tilmeldingsfrist fredag den 13. september 2019 kl. 12.00.

For yderligere spørgsmål: Thomas Stig Jørgensen (controller) – [email protected]

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind