Transformationen af Hotel Astoria i Købehavn fra 1934 har været så populær, at det netop er kåret som Gazelle 2018 af erhvervsmediet Børsen.

"Vores klare mission er at drive anderledes hoteller med omtanke. Derfor arbejdede vi fra dag 1 på, at lave hotellet om fra et lavprishotel til et 3-stjernet boutique hotel. Hotel Astoria har derfor gennemgået en indvendig modernisering, der nøje respekterer det arkitektoniske særkende og den atmosfære, der er unik for bygningen og dens historie,” siger CEO Karim Nielsen, Brøchner Hotels.

Hotel Astoria er tegnet af arkitekten Ole Falkentorp, og bygningen i sig selv er blevet et ikon blandt arkitekturhistorikere, der har udråbt hotellet til et af de bedste eksempler på funktionel arkitektur i København. Klemt ind på en kun 6 meter bred grund fremstår den lange bygning som et dynamisk tog ved siden af Københavns Hovedbanegård.

Stjernefejl kan give klækkelig kompensation

Ingen swimmingpool, mangelfuld morgenmad eller et tv, der ikke virker. Hvis hotellet ikke lever op til det, gæsten er blevet lovet, kan de være i deres gode ret til kompensation. Det kræver dog, at gæsten har styr på - og kan dokumentere - hvad hotellet havde stillet i udsigt, skriver Ritzau.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne