Transformationen af Hotel Astoria i Købehavn fra 1934 har været så populær, at det netop er kåret som Gazelle 2018 af erhvervsmediet Børsen.

"Vores klare mission er at drive anderledes hoteller med omtanke. Derfor arbejdede vi fra dag 1 på, at lave hotellet om fra et lavprishotel til et 3-stjernet boutique hotel. Hotel Astoria har derfor gennemgået en indvendig modernisering, der nøje respekterer det arkitektoniske særkende og den atmosfære, der er unik for bygningen og dens historie,” siger CEO Karim Nielsen, Brøchner Hotels.

Hotel Astoria er tegnet af arkitekten Ole Falkentorp, og bygningen i sig selv er blevet et ikon blandt arkitekturhistorikere, der har udråbt hotellet til et af de bedste eksempler på funktionel arkitektur i København. Klemt ind på en kun 6 meter bred grund fremstår den lange bygning som et dynamisk tog ved siden af Københavns Hovedbanegård.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne