Transformationen af Hotel Astoria i Købehavn fra 1934 har været så populær, at det netop er kåret som Gazelle 2018 af erhvervsmediet Børsen.

"Vores klare mission er at drive anderledes hoteller med omtanke. Derfor arbejdede vi fra dag 1 på, at lave hotellet om fra et lavprishotel til et 3-stjernet boutique hotel. Hotel Astoria har derfor gennemgået en indvendig modernisering, der nøje respekterer det arkitektoniske særkende og den atmosfære, der er unik for bygningen og dens historie,” siger CEO Karim Nielsen, Brøchner Hotels.

Hotel Astoria er tegnet af arkitekten Ole Falkentorp, og bygningen i sig selv er blevet et ikon blandt arkitekturhistorikere, der har udråbt hotellet til et af de bedste eksempler på funktionel arkitektur i København. Klemt ind på en kun 6 meter bred grund fremstår den lange bygning som et dynamisk tog ved siden af Københavns Hovedbanegård.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne