Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Guldgrillen åbnede i sidste uge, men har allerede over 6.000 likes på Facebook. Sådan går det, når det tyrkiske ikon Umut Ra Sakarya og køkkenchef Frank Svärd Pedersen er på spil, skriver MigOgKbh.dk.
“Jeg kommer fra Borup og kom meget på grillen, da jeg var ung. Men dengang var alt jo skod. Det var frostbøf, kinakål, plastikost og den hvideste mayo fra tuben. Her gør vi det ordentligt, for det fortjener de gode retter,” fortæller køkkenchef Frank Svärd.
Umut Ra Sakarya vandt ‘Danmarks bedste bøfsandwich’, inden han sammen med køkkenchef Frank Svärd Pedersen (Kokkeriet, Skovshoved Hotel, Kokkedal Slot) åbnede Guldkroen på Nørrebro.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025