Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne har aldrig spist mere ude, og omsætningen i restauranterne stiger markant. Alligevel vokser antallet af spisesteder, som går konkurs. Konkurrencen er intens, og flere vil bukke under i de kommende år.
”Konkurrencen i branchen er utrolig hård, og derfor er det uundgåeligt, at nogle må lukke. Der er mange lykkeriddere, der forsøger sig i et voksende marked, fordi de tror, det er nemt at drive et spisested. Det er det bare ikke,” siger Katia Østergaard, adm. direktør i HORESTA.
Hun tilføjer, at der også er etablerede restauranter, som går konkurs, fordi der hele tiden kommer nye til, som gør det godt.
”Det er ikke nok at være god til at lave mad. Man skal være knivskarp på koncept og økonomi,” siger Katia Østergaard.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025