Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tivoli udvider nu sin banketforretning og rykker ind i Axelborg på Vesterbrogade, hvor forlystelseshaven overtager Rasmus Bo Bojesen konference og festlokaler. Det bliver under navnet Nimb Event, de mange nye aktiviteter skal foregå.

I forbindelse med indflytningen etableres der også et nyt samarbejde med Landbrug & Fødevarer om sammen at udvikle nye koncepter i den ikoniske bygning. Den nye kapacitet i forhold til banketforretning og samarbejde med Landbrug & Fødevarer skal understøtte Tivoli som helårsforretning og gøre Haven mindre afhængig af vejret.

Tivolis direktør Lars Liebst siger:

”Axelborg emmer af historie, tradition og udvikling, og det mærker man lige så snart, man træder ind ad døren. Præcis ligesom Tivoli og Nimb. Vi glæder os til at flytte ind hos Landbrug & Fødevarer og har allerede talt om en række områder, hvor vi sammen kan udvikle nye koncepter. Fællesnævneren for Axelborg og Tivoli er gode danske fødevarer af høj kvalitet, men der ligger også nogle muligheder for innovative projekter i huset. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi længe har været på udkig efter større, egnede lokaler udenfor Tivoli, så vi kan udvide vores konference- og banketforretning. Vi har ikke muligheder for at udvide i Haven, så nu tager vi skridtet og bevæger os uden for Tivolis mure lige over for Hovedindgangen”.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Tivoli fejrer 20 år med Halloween

Forlystelseshaven markerer jubilæum med gys, græskar og nye forestillinger. Halloween-sæsonen er blevet en fast tradition for både danske og udenlandske gæster.

Log ind