Uden en effektiv online tilstedeværelse bliver det sværere at tiltrække gæster. Derfor inviterer HORESTA til et kursus i, hvordan I skaber mere synlighed på nettet og driver mere trafik til egen hjemmeside.

Kurset foregår den 22. november klokken 09:00-16:00 i Trekantområdet. Kurset vil hjælpe jer med at tage kontrol over jeres markedsføring og få flere bookinger til egen hjemmeside og dermed spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. En stadigt stigende andel af bookinger og ordrer sker nemlig online.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Overenskomstkursus

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00.

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Log ind