Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se - samt heppe - på de 16 finalister.

Allerede nu kan du dog blive klogere på finalisterne, for vi er i fuld gang med at præsentere de otte kokke og otte tjenere på vores Facebook-side Gastrofighters.

Hidtil har der været ti kokke og fem tjenere i finalen, men det er lavet om i år, så hver tjener nu kun er tilknyttet et køkken.

Tysk tostjernet topgastronomi i Tivoli

Sæsonens anden pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli er noget så specielt som en to-stjernet tysk restaurant med fokus på det bæredygtige og veganske.

Fornem gastronomisk pris til restauratør Uffe Nielsen

Restauratør og ærespræsident for Kokkeforeningen Danmark, Uffe Nielsen fra Hjørring, har ved en ceremoni på Tyrstrup Kro modtaget Initiativprisen fra Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danmark for sin ekstraordinære indsats.

Log ind