Vil du hjælpe elever det sidste stykke gennem hotel- og restauranterhvervets uddannelser? Eller vil du hjælpe med at godkende nye lærepladsvirksomheder?
HORESTA mangler lige nu erfarne brancheprofiler til at være skuemestre og besigtigelsespersoner ved de afsluttende prøver og besigtigelse af nye lærepladsvirksomheder.

Der er således brug for personer, der kan være med ved svendeprøverne på tjener-, receptionist- og gastronomuddannelserne og som har et godt kendskab til uddannelsen af elever.

Ved prøverne er der altid en underviser og to repræsentanter fra erhvervet. Her vil du kunne indgå i bedømmelsen af elevens præstation samt få indblik i den nyeste udvikling og læring, som eleven har oparbejdet i skole- og praktiktiden. Og så er det selvfølgelig også en mulighed for, at du kan præsentere din virksomhed for den næste generation af kolleger i erhvervet.

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte HORESTAs uddannelses- og projektchef, Pia Svane.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

HORESTA lancerer akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Fremtidens bedste håndværkere for mad og værtskab hyldes med præmier for over 300.000 kroner

Roserne var både store og mange, da 137 elever tirsdag eftermiddag modtog medaljer, priser og legater for over 300.000 kroner fra branchen ved årets medaljefest på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Fælles for de mange indstillinger fra skolens undervisere var et fokus på en grøn gentænkning af fremtidens mad – men under overrækkelsen blev der i lige så høj grad skævet til fortiden.

Log ind