Danske turistvirksomheder bliver i stigende grad mødt af forventninger og krav om at kunne dokumentere deres klimaaftryk.  Ligeledes er CO2-beregninger med i Green Keys kriterier for 2022.

På et webinar den 16. november kl. 10.00-12.00 hjælper Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen HORESTA-medlemmer og Green Key-certificerede virksomheder med brug af Klimakompasset, der gør det nemmere at beregne deres klimaaftryk og få indblik i, hvordan de kan reducere deres CO2-aftryk.

Efterfølgende fortæller to af branchens virksomheder om, hvordan de har udarbejdet et brugbart CO2-regnskab.

Læs mere og tilmeld dig her.

I løbet af webinaret fortæller HORESTA om andre beregningsmetoder fx HCMI og øvrige hjælpeværktøjer til CO2-indsatsen.

Dette er HORESTA og Green Keys tredje webinar om CO2-beregninger. Du finder de tidligere webinarer på HORESTAs hjemmeside.

Webinaret er gratis for medlemmer af HORESTA, Green Key og søsterordninger. Pris for ikke-medlemmer er kr. 1.000.

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center

Sjællands største tagintegrerede solcelleanlæg ser nu dagens lys på toppen af Bella Center i København. Når samtlige solceller er tilsluttet, har solcelleanlægget en kapacitet på 2,79 MW. Det betyder, at solcellerne kan producere grøn energi svarende til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Log ind