På et nyt HORESTA-webinar fortæller Michael Minter fra CONCITO om deres nye database til at måle fødevarers CO2-aftryk, mens Michael Zwicky Hauschild, forsker på DTU, giver indblik i livscyklusvurdering af mad inklusiv transport. Fødevarechef i HORESTA sætter fokus klimavinklen for de nye kostråd, mens miljøchef Mikal Holt Jensen giver råd om bæredygtige fisk og madspild.

Dette webinar er det 2. i rækken af HORESTAs SusDaneable-webinarer, hvor vi giver jer et overblik over, hvad der udgør en klima- eller miljøbelastning, samt hvad I som restaurant, cafe eller cateringvirksomhed kan gøre for at blive mere bæredygtige og nedbringe jeres CO2-aftryk, der ikke kun er til gavn for miljøet, men også kan begrænse jeres driftsomkostninger og fremtidssikre jeres koncept.

”Det behøver ikke at være ressourcetungt eller omkostningsfuldt at få et overblik over virksomhedens CO2-aftryk, og på dette webinar giver vi indblik i, hvilke værktøjer der er til rådighed for erhvervet,” siger Mikal Holt Jens, miljøchef i HORESTA.

Webinaret finder sted den 16. marts kl. 13.00-14.00. Tilmeld jer her.

Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til den bæredygtige omstilling af virksomheden. Læs mere her.

Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind