På et nyt HORESTA-webinar fortæller Michael Minter fra CONCITO om deres nye database til at måle fødevarers CO2-aftryk, mens Michael Zwicky Hauschild, forsker på DTU, giver indblik i livscyklusvurdering af mad inklusiv transport. Fødevarechef i HORESTA sætter fokus klimavinklen for de nye kostråd, mens miljøchef Mikal Holt Jensen giver råd om bæredygtige fisk og madspild.
Dette webinar er det 2. i rækken af HORESTAs SusDaneable-webinarer, hvor vi giver jer et overblik over, hvad der udgør en klima- eller miljøbelastning, samt hvad I som restaurant, cafe eller cateringvirksomhed kan gøre for at blive mere bæredygtige og nedbringe jeres CO2-aftryk, der ikke kun er til gavn for miljøet, men også kan begrænse jeres driftsomkostninger og fremtidssikre jeres koncept.
”Det behøver ikke at være ressourcetungt eller omkostningsfuldt at få et overblik over virksomhedens CO2-aftryk, og på dette webinar giver vi indblik i, hvilke værktøjer der er til rådighed for erhvervet,” siger Mikal Holt Jens, miljøchef i HORESTA.
Webinaret finder sted den 16. marts kl. 13.00-14.00. Tilmeld jer her.
Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til den bæredygtige omstilling af virksomheden. Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hoteller higede efter januar-efterspørgsel
31-01-2023
PRESSEKLIP
-
Dansk stjernekok død
31-01-2023
-
Regeringen vil afsætte 2,3 milliarder kroner til ny inflationspakke
31-01-2023
-
Stor restaurantkæde udvider bestyrelsen
31-01-2023
-
Nicolaj Møller har solgt sit dyre ur og sine smykker: Nu løfter topkokken sløret for sit nye projekt
31-01-2023
-
Anker Jørgensen, Ritt Bjerregaard og Kim Larsen kom her. Nu bliver køkkenchefen smidt ud af Danmark
31-01-2023
-
Spreder sig uden for Danmark: La Cabra henter penge og udvider i tre lande
31-01-2023
-
Ekspertgruppe tilbage i arbejdstøjet: Nu skal der findes milliarder på erhvervsstøtten
31-01-2023
-
Økonomer: Store bededag afskaffes i blinde
31-01-2023