Bæredygtig Bundlinje 2.0

For virksomheder i Hovedstadsområdet

Vil du have en mere bæredygtig forretning? Grøn og cirkulær forretningsudvikling gavner både miljøet og virksomhedens bundlinje. I Bæredygtig Bundlinje 2.0 kan du som lille eller mellemstor virksomhed få gratis hjælp til at komme i gang.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje 2.0

Grøn Cirkulær Omstilling

For SME i hele landet

Grøn Cirkulær Omstilling er et landsdækkende program for små- og mellemstore virksomheder, der gerne vil i gang eller videre med deres grønne cirkulære omstilling.

Læs mere om Grøn Cirkulær Omstilling

 

Fremtidens Madscene

Fremtidens Madscene skal styrke madbranchen efter et coronaplaget forår. Som et led i projektet laver Fremtidens Madscene derfor skræddersyede forløb for små og mellemstore fødevareproducenter samt spisesteder i hele landet, hvor de tilbyder sparring og rådgivning på de udfordringer, der er opstået i kølvandet på corona.

Læs mere om Fremtidens Madscene

Restore Restaurant

For virksomheder i København

COVID-19 truer Københavns restauranter og dermed byens position som gastronomisk hot spot, men dette projekt vil teste nye forretningsmuligheder og omstille restauranter til den nye situation.

Læs mere om Restore Restaurant

Omstillings-puljen

2. runde åbner 29. januar

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller. Næste ansøgningsrunde åbner d. 29. januar.

Læs mere om 2. runde i omstillingspuljen Erhvervsfremmebestyrelsen

 

GUDP

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram

Formålet med GUDP er at yde tilskud til realisering af gode idéer, der kan styrke en ambitiøs forretningsorienteret nytænkning i det danske fødevareerhverv gennem grøn omstilling. Projektidéerne skal bidrage til løsning af de væsentligste udfordringer for de danske fødevare-, jordbrugs-, fiskeri- og akvakulturerhverv og til de generelle fødevare-, erhvervs- og miljøpolitiske målsætninger

Læs mere om GUDP

 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne