Take away er lige nu den eneste mulighed for at få indtægter i restauranten. Har I brug for at optimere jeres markedsføring eller forretningskonceptet i forbindelse med mad ud af huset? Det kan Københavns restauranter nu få rådgivning til i projektet Restore Restaurants.

Her kører der skræddersyede rådgivningsforløb, hvor der tages udgangspunkt i jeres virksomheds behov og udfordringer. Jeres virksomhed bliver matchet med en erfaren rådgiver, samt 2-3 andre restauranter, der har de samme udfordringer.

Det kunne for eksempel omhandle mere bæredygtig take away. Målet vil i dette tilfælde være, at projektet skal levere en handlingsplan, der sikrer, at jeres virksomhed får mest muligt ud af take away-salget og står endnu stærkere, når virksomheden igen må åbne for gæster.

Et rådgivningsforløb består af 2-3 digitale møder. Derudover vil der være nogle opgaver virksomheden skal arbejde videre med på egen hånd mellem de to digitale møder.

De 5 rådgivningsforløb (I kan vælge et eller flere):

  1. Take Aways A,B,C – sådan kommer I bedst fra start
  2. Hvordan kan I optimere dit take away-forretningskoncept?
  3. Hvordan kan I gøre dit take away-forretningskoncept mere bæredygtigt?
  4. Hvordan kan I bedst optimere jeres kommunikation og branding til take away-salg?
  5. Hvordan indgår I bedst nye partnerskaber omkring jeres take away? 

Fordi Restore Restaurants tager udgangspunkt i jeres behov og udfordringer, er ovenstående fem rådgivningsforløb rammerne, hvori det konkrete indhold defineres.

DEADLINE FOR ANSØGNING ER TIRSDAG D. 09.02. Kort tid efter vil rådgivningsforløbet begynde i februar.

Klik her for at ansøge om at deltage på ét eller flere rådgivningsforløb.

Det skal du leve op til

Det er et krav, at jeres restaurant har et dansk CVR-nummer, har base i hovedstaden og en ambition om at udvikle sig ud af krisen.

I skal forvente at bruge cirka 15 timer, hvilket forventes dækket gennem jeres aktive deltagelse i hvert rådgivningsforløb. 

I skal dedikere min. 1 person (lønnet), som skal bruge tid på at deltage i hele forløbet. Personen skal afsætte tid til at udvikle og teste konceptet i samarbejde med diverse konsulenter og samarbejdspartnere.

I skal have lyst til at dele jeres historie og resultatet af jeres forløb med branchen.

Registrere den tid I bruger i projektet, og sende dokumentationen for det. (timeregistreringer og lønsedler fremsendes og behandles fortroligt).

Om Restore Restaurants

Restore Restaurants er et projekt, hvor restauranter i hovedstaden er i centrum. Gennem innovationsforløb, rådgivning og vidensdeling vil projektet Restore Restaurants hjælpe de spisesteder, der løfter hovedstadens brand, så de kommer styrket ud på den anden side af COVID19-krisen. Projektet løber til udgangen af 2022.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og består af følgende projektpartnere: Wonderful Copenhagen, HORESTA, DRC, Food Organisation of Denmark, Københavns Kommune og Copenhagen Business Hub.

Læs mere om projektet her.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Log ind