Take away er lige nu den eneste mulighed for at få indtægter i restauranten. Har I brug for at optimere jeres markedsføring eller forretningskonceptet i forbindelse med mad ud af huset? Det kan Københavns restauranter nu få rådgivning til i projektet Restore Restaurants.

Her kører der skræddersyede rådgivningsforløb, hvor der tages udgangspunkt i jeres virksomheds behov og udfordringer. Jeres virksomhed bliver matchet med en erfaren rådgiver, samt 2-3 andre restauranter, der har de samme udfordringer.

Det kunne for eksempel omhandle mere bæredygtig take away. Målet vil i dette tilfælde være, at projektet skal levere en handlingsplan, der sikrer, at jeres virksomhed får mest muligt ud af take away-salget og står endnu stærkere, når virksomheden igen må åbne for gæster.

Et rådgivningsforløb består af 2-3 digitale møder. Derudover vil der være nogle opgaver virksomheden skal arbejde videre med på egen hånd mellem de to digitale møder.

De 5 rådgivningsforløb (I kan vælge et eller flere):

  1. Take Aways A,B,C – sådan kommer I bedst fra start
  2. Hvordan kan I optimere dit take away-forretningskoncept?
  3. Hvordan kan I gøre dit take away-forretningskoncept mere bæredygtigt?
  4. Hvordan kan I bedst optimere jeres kommunikation og branding til take away-salg?
  5. Hvordan indgår I bedst nye partnerskaber omkring jeres take away? 

Fordi Restore Restaurants tager udgangspunkt i jeres behov og udfordringer, er ovenstående fem rådgivningsforløb rammerne, hvori det konkrete indhold defineres.

DEADLINE FOR ANSØGNING ER TIRSDAG D. 09.02. Kort tid efter vil rådgivningsforløbet begynde i februar.

Klik her for at ansøge om at deltage på ét eller flere rådgivningsforløb.

Det skal du leve op til

Det er et krav, at jeres restaurant har et dansk CVR-nummer, har base i hovedstaden og en ambition om at udvikle sig ud af krisen.

I skal forvente at bruge cirka 15 timer, hvilket forventes dækket gennem jeres aktive deltagelse i hvert rådgivningsforløb. 

I skal dedikere min. 1 person (lønnet), som skal bruge tid på at deltage i hele forløbet. Personen skal afsætte tid til at udvikle og teste konceptet i samarbejde med diverse konsulenter og samarbejdspartnere.

I skal have lyst til at dele jeres historie og resultatet af jeres forløb med branchen.

Registrere den tid I bruger i projektet, og sende dokumentationen for det. (timeregistreringer og lønsedler fremsendes og behandles fortroligt).

Om Restore Restaurants

Restore Restaurants er et projekt, hvor restauranter i hovedstaden er i centrum. Gennem innovationsforløb, rådgivning og vidensdeling vil projektet Restore Restaurants hjælpe de spisesteder, der løfter hovedstadens brand, så de kommer styrket ud på den anden side af COVID19-krisen. Projektet løber til udgangen af 2022.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og består af følgende projektpartnere: Wonderful Copenhagen, HORESTA, DRC, Food Organisation of Denmark, Københavns Kommune og Copenhagen Business Hub.

Læs mere om projektet her.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik

Forbuddet mod udeservering efter klokken 22 spøger stadig i København. Den 4. december stemmer politikerne om forslaget, som har fanget offentlighedens interesse, men brancheorganisationen HORESTA mener, at der er tale om symbolpolitik.

Log ind