Efter fredagens pressemøde har HORESTA presset på for en afklaring på, hvad de nyeste udmeldinger betyder for hoteller og konferencevirksomheder. Nu er der blandt andet kommet afklaring på et spørgsmål om forplejning. Justitsministeriet og politiet svarer, at det efter regelændringerne den 26. september 2020 fortsat er tilladt at afholde en konference eller lignende med flere end 50 personer til stede samme sted samtidig, hvis deltagerne i al væsentlighed sidder ned på faste pladser og har retning mod for eksempel en scene eller et podium.

I dokumentet til højre kan medlemmer læse det fulde svar, og I er altid velkommen til at kontakte HORESTAs juridiske call center på 3524 8040.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Log ind