Mens vi venter på, at karantænen bliver ophævet, inviterer eSmiley til virtuelt kursus i madspild for køkkenbranchen. Når hverdagen i foodservice igen vender tilbage bliver det vigtigere end nogensinde at sikre, at virksomheden udnytter sine ressourcer optimalt.
Over tre kursusdage i eSmileys virtuelle læringsrum bliver der stillet skarpt på, hvordan medarbejderne ved hjælp af enkle målinger kan bekæmpe madspild, så det batter på bundlinjen.
I løbet af de tre dage får de viden om:
- Hvilket potentiale der er økonomisk, fagligt og miljømæssigt ved at reducere madspild
- Hvordan forebyggelse af madspild kan bidrage til sund økonomi i køkkenet
- Hvordan medarbejderen simpelt og overskueligt kan måle madspild i dit køkken
- Hvordan eSmileys måleguide til mad- og drikkevaremåling inkl. måleplan kan hjælpe
- Hvordan ansatte sikrer opbakning til projektet og holder fast på den lange bane
Hvem er kurset for?
Kurset er til dem, som ønsker at reducere og forebygge madspild. eSmiley anbefaler, at deltageren er køkkenansvarlig, kok, indkøber eller har andet ansvar for fødevareproduktion og bæredygtighed. Uddannelsen er relevant både for dem med og uden ledelsesansvar.
Praktisk info
Medarbejdernes virksomheder behøver ikke være eSmiley-kunde eller partner for at deltage
Deltagelse er gratis for eSmileys kunder samt medlemmer af HORESTA.
Pris for øvrige deltagere: 999,- (normalpris 3999,-)
Kurset forløber over 3 dage med 3 moduler pr. dag
Det er et live-kursus og ikke bare videooptagelser. Deltagerne skal derfor have internetforbindelse for at kunne deltage. En computer med kamera og mikrofon er en fordel, da der vil være gruppeøvelser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA vil komme dårligt arbejdsmiljø til livs
08-06-2023
-
Flere melder sig i debatten om begrænsning af udeservering
08-06-2023
-
Fokuserer på kongresser med langsigtet værdi
08-06-2023
-
Nødplan virker ikke: Lufthavnsforsinkelser fortsætter ind i sommerferien
08-06-2023
-
Hotelkæde udnævner erfaren profil til chef
08-06-2023
-
Kurbadshotel bryder barrierer ned: Nu strømmer de lokale til hotellets faciliteter
08-06-2023