Mens vi venter på, at karantænen bliver ophævet, inviterer eSmiley til virtuelt kursus i madspild for køkkenbranchen. Når hverdagen i foodservice igen vender tilbage bliver det vigtigere end nogensinde at sikre, at virksomheden udnytter sine ressourcer optimalt.

Over tre kursusdage i eSmileys virtuelle læringsrum bliver der stillet skarpt på, hvordan medarbejderne ved hjælp af enkle målinger kan bekæmpe madspild, så det batter på bundlinjen.  

I løbet af de tre dage får de viden om:

  • Hvilket potentiale der er økonomisk, fagligt og miljømæssigt ved at reducere madspild
  • Hvordan forebyggelse af madspild kan bidrage til sund økonomi i køkkenet
  • Hvordan medarbejderen simpelt og overskueligt kan måle madspild i dit køkken
  • Hvordan eSmileys måleguide til mad- og drikkevaremåling inkl. måleplan kan hjælpe 
  • Hvordan ansatte sikrer opbakning til projektet og holder fast på den lange bane

Hvem er kurset for?

Kurset er til dem, som ønsker at reducere og forebygge madspild. eSmiley anbefaler, at deltageren er køkkenansvarlig, kok, indkøber eller har andet ansvar for fødevareproduktion og bæredygtighed. Uddannelsen er relevant både for dem med og uden ledelsesansvar.

Praktisk info

Medarbejdernes virksomheder behøver ikke være eSmiley-kunde eller partner for at deltage

Deltagelse er gratis for eSmileys kunder samt medlemmer af HORESTA.

Pris for øvrige deltagere: 999,- (normalpris 3999,-)

Kurset forløber over 3 dage med 3 moduler pr. dag

Det er et live-kursus og ikke bare videooptagelser. Deltagerne skal derfor have internetforbindelse for at kunne deltage. En computer med kamera og mikrofon er en fordel, da der vil være gruppeøvelser.

Læs mere og tilmeld virksomhedens medarbejdere her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne