Når Storbritannien forlader EU, vil det blive karakteriseret som et tredjeland i forhold til EU. Hvis man ikke lander en Brexit-aftale vil det blandt andet betyde, at danske virksomheder, der handler med Storbritannien, skal følge de generelle told- og skatteregler for handel med tredjelande.

Det kan derfor være en idé allerede nu at gøre sig klart, hvilke regler og processer I skal være opmærksomme på.

Til at hjælpe virksomhederne har Skattestyrelsen og Toldstyrelsen i fællesskab udarbejdet en digital folder med titlen ”Handel med Storbritannien efter Brexit”.

Her opfordres virksomhederne blandt andet til at søge momsrefusion via eMoms senest den 29. marts, hvor briterne træder ud af EU.

Virksomheder kan desuden holde sig orienteret på www.skat.dk/brexit, som løbende opdateres.

HORESTA har tidligere bragt en historie om konsekvenserne for virksomheder med britiske medarbejdere. Læs historien her.

Har du fået læst?

Trend: 360-graders sanselig cocktailoplevelse

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om The Blue Bar, hvor det ikke kun er smagssansen, der bliver påvirket, når gæsterne får cocktails.

Trend: Eksklusive hoteloplevelser hitter

Forestil dig at vågne op i en forhistorisk amerikansk klub og dase ved swimmingpoolen eller læse en bog på biblioteket, der kun var tiltænkt studerende ved elite-universiteterne Yale eller Harvard. Dette er muligt i de såkaldte city clubs, og populariteten blandt disse er stigende blandt rejsende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne