Når HORESTA og 3F arrangerer Årets Kok, Årets Tjener og elevkonkurrencer, er det et kæmpe maskineri, der sættes i gang, og alt skal gå op i en højere enhed. Afgørende for afviklingen er 35-40 elever fra Hansenbergs grundforløb.
Kirsten Grosen er skolechef på Hansenberg, og hun ser det som en faglig studietur, når de unge kommer om bag køkkenerne og oplever, hvad der skal til for, at alt klapper – men også ser, hvad der kan gå galt, og hvordan man løser uforudsete problemer:
”Vi deltager i konkurrencerne for fagets skyld. Det er en unik mulighed for vores elever til at spejle sig i erhvervets mest lysende stjerner. Og det er en læringsoplevelse at se, hvordan aftaler, tidsplaner og meget mere skal holdes for at få succes,” fortæller hun.
Elevernes deltagelse er opdelt i flere stationer. Blandt andet når alle forbi køkkenerne og opvasken, men der skal også være tid til at opleve og overvære talenterne i køkkenerne udfolde sig.
”For mange af vores elever er det deres første oplevelse med fagets konkurrencer, og man kan se, at de bliver bidt af deltagernes håndværk og passion. Herfra har vi set flere af vores unge, der senere selv prøver kræfter med HORESTA og 3F’s konkurrencer”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024