Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

”Folkemødet er en festival, men det er også et politisk maskinrum, hvor det er muligt at komme i dialog med beslutningstagere og meningsdannere på en mere uformel måde, end vi gør normalt. Vi har gode erfaringer med at få både resultater og styrkede relationer med hjem fra Allinge,” fortæller HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch. 

HORESTA er igen en del af Turismeministeriet, hvor en række aktører er gået sammen om en fælles debatscene. I år er scenen at finde i Kampeløkke Havn.

Se HORESTAs fulde program her.

HORESTA ser blandt andet frem til at byde velkommen til ministre, kokkeprofiler, erhvervsfolk og politikere m.fl.

Se en oversigt af HORESTA debatter her:

Torsdag

Kvinderne til gryderne

  1. 17:00 - 17:45

E9 Turismeministeriet

 

Fredag

Ny taxilov - galt eller genialt?

  1. 10:30 - 11:15

E9 Turismeministeriet

 

Udkantsturisme: Potentiale eller pestilens?

  1. 11:30 - 12:15

E9 Turismeministeriet

 

’Danmarks største skatte’-quiz!

  1. 12:30 - 13:00

E9 Turismeministeriet

 

Lørdag

Kunsten eller karrusellerne?

  1. 12:30 - 13:00

E9 Turismeministeriet

 

Øl eller årgangsvin? Lars Seier og Kim Christiansen

  1. 13:30 - 14:15

E9 Turismeministeriet

 

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne