Dine faglærte og ufaglærte medarbejdere kan nu få støtte til videreuddannelse for årligt op til 10.000 kroner pr. person.

Uddannelses- og Forskningsministeriet har nemlig oprettet en fond, som skal give faglærte og ufaglærte et kvalifikationsløft med efteruddannelse i deres fritid eller arbejdstid. Der bliver afsat som 65 mio. kr. årligt til deltagerbetaling.

Midlerne uddeles efter først til mølle-princip. Tilskuddet fra den såkaldte omstillingsfond søges i forbindelse med den normale tilmelding til et uddannelsesmodul hos de videregående uddannelsesinstitutioner, som udbyder akademi- og diplomuddannelser.

Omstillingsfonden er oprettet i forlængelse af trepartsaftalen om styrket og mere fleksibel voksen-, efter-, og videreuddannelse, som regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik i efteråret 2017.

Læs mere om ansøgning og procedure på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F i sidste uge lancerede, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne