Dine faglærte og ufaglærte medarbejdere kan nu få støtte til videreuddannelse for årligt op til 10.000 kroner pr. person.

Uddannelses- og Forskningsministeriet har nemlig oprettet en fond, som skal give faglærte og ufaglærte et kvalifikationsløft med efteruddannelse i deres fritid eller arbejdstid. Der bliver afsat som 65 mio. kr. årligt til deltagerbetaling.

Midlerne uddeles efter først til mølle-princip. Tilskuddet fra den såkaldte omstillingsfond søges i forbindelse med den normale tilmelding til et uddannelsesmodul hos de videregående uddannelsesinstitutioner, som udbyder akademi- og diplomuddannelser.

Omstillingsfonden er oprettet i forlængelse af trepartsaftalen om styrket og mere fleksibel voksen-, efter-, og videreuddannelse, som regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik i efteråret 2017.

Læs mere om ansøgning og procedure på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne