Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Nomas lukning er den perfekte anledning til at udforske nogle af de mindre kendte egne af Danmark.” Sådan lyder ordene i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der i en artikel på deres hjemmeside fremhæver den danske madkultur, skriver Turistmonitor.

Og som sætningen antyder, er det ikke København, der denne gang er i fokus. Det er derimod Thy og Mors, der har fået spalteplads i det amerikanske magasin.

Området bliver kaldt for »en voksende kulinarisk destination i verdensklasse,« og Forbes fremhæver flere lokale restauranter og overnatningssteder såsom Hanstholm Madbar, Hotel Havbadet og Thy Whisky.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind