Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er jo mange, der synes, at det er sindssygt ærgerligt, at der ligger sådan et fedt sted på et kanon spot, og det ikke rigtigt bliver brugt,” sagde Martin Rasmussen sidste år i september til Fyens Stiftstidende.
Det var Restaurant Sejlklubben i Kerteminde, han talte om. Sidste sommer stod den gabende tom, og da Restaurant Marinaen heller ikke havde åben, var det mildest talt ikke nogen imødekommende havn og marina. Det var synd for byen, syntes Martin Rasmussen.
Og det var der faktisk tre andre end ham, der også syntes. For sammen med Jesper Schmitz, Jesper Bergholdt og Anders Bachmann købte han bygningen og lovede, at til foråret 2022 skulle bygningen komme til at emme af liv, og konceptet nok blev en vinbar.
I dag lukker "Anchor - beer - wine - dine," som er navnet på det nye sted, for første gang gæster ind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025