Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er jo mange, der synes, at det er sindssygt ærgerligt, at der ligger sådan et fedt sted på et kanon spot, og det ikke rigtigt bliver brugt,” sagde Martin Rasmussen sidste år i september til Fyens Stiftstidende.
Det var Restaurant Sejlklubben i Kerteminde, han talte om. Sidste sommer stod den gabende tom, og da Restaurant Marinaen heller ikke havde åben, var det mildest talt ikke nogen imødekommende havn og marina. Det var synd for byen, syntes Martin Rasmussen.
Og det var der faktisk tre andre end ham, der også syntes. For sammen med Jesper Schmitz, Jesper Bergholdt og Anders Bachmann købte han bygningen og lovede, at til foråret 2022 skulle bygningen komme til at emme af liv, og konceptet nok blev en vinbar.
I dag lukker "Anchor - beer - wine - dine," som er navnet på det nye sted, for første gang gæster ind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025