Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er jo mange, der synes, at det er sindssygt ærgerligt, at der ligger sådan et fedt sted på et kanon spot, og det ikke rigtigt bliver brugt,” sagde Martin Rasmussen sidste år i september til Fyens Stiftstidende.
Det var Restaurant Sejlklubben i Kerteminde, han talte om. Sidste sommer stod den gabende tom, og da Restaurant Marinaen heller ikke havde åben, var det mildest talt ikke nogen imødekommende havn og marina. Det var synd for byen, syntes Martin Rasmussen.
Og det var der faktisk tre andre end ham, der også syntes. For sammen med Jesper Schmitz, Jesper Bergholdt og Anders Bachmann købte han bygningen og lovede, at til foråret 2022 skulle bygningen komme til at emme af liv, og konceptet nok blev en vinbar.
I dag lukker "Anchor - beer - wine - dine," som er navnet på det nye sted, for første gang gæster ind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025